Altanbygge

Altanbygge

Att ha en egen altan skapar en större trivsel hemma då du har möjlighet att kunna vistas mer ute i friska luften. En altan är en perfekt uteplats då du vill sola, umgås med familjen, läsa en bok eller kunna äta tillsammans med familjen eller vänner i trädgården. Att bygga en altan behöver inte vara så komplicerat men det kräver planering, är en del tungt arbete och även att den som utför arbetet är noggrann. Dessutom tar det en del tid att bygga en altan, tid som du kanske tycker är mer värdefullt att lägga på något annat än att svettas med ett altanbygge.

 

Anlita oss för ditt altanbygge

När du anlitar oss på PTM Bygger för att bygga en altan börjar vi alltid med att planera altanen tillsammans med dig. Det gör vi genom att markera ut hur altanen ska byggas med hjälp av en skiss eller genom att sätta pinnar i marken och dra ett snöre mellan dessa. Då får man en exakt bild över hur altanen kommer att bli då den är färdig. Du kan kontakta oss på PTM Bygger då du vill få hjälp med att planera och bygga din altan. Vi utför altanbygge, snickerier och fönsterbyte i Edsbyn till konkurrenskraftiga priser.


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfri kontroll & offert av dina fönster!

Planerar du att byta fönster? Vi utför hembesök för att få en större förståelse för dina planer och lämna offert och rekommendationer efter dina behov. Fyll gärna i dina uppgifter nedan så kommer en av våra fönstermontörer att kontakta dig inom kort.