Funderingar kring dina fönster? Kontakta oss!

Funderingar kring dina fönster? Kontakta oss!

Välkommen att kontakta våra utbildade yrkesmän för kostnadsfri rådgivning inför ditt fönsterbyte.

Dags för fönsterbyte i Bollnäs, Edsbyn eller Söderhamn? När du bokar in ett hembesök med oss på PTM-Bygger har du möjlighet att få information om olika typer av fönster som fungerar bäst för just ditt hem och dina önskemål.

I vårt breda urval av fönster kan du välja mellan allt från PVC, trä eller aluminumfönster. Våra fönsterspecialister har bred kompetensbas och tillgodoser kundens unika behov. 

PTM-Bygger har erfarna snickare med över 12-års erfarenhet

Vi är ett flexibelt fönsterföretag som åtar oss delar av eller hela fönsterprojektet - vi anpassar oss efter kundens önskan.
Du är välkommen att kontakta oss! Vi har konkurrenskraftiga priser, bra garantier och god kundkontakt.

Vi erbjuder kostnadsfri kontroll & offert av dina fönster!

Planerar du att byta fönster? Vi utför hembesök för att få en större förståelse för dina planer och lämna offert och rekommendationer efter dina behov. Fyll gärna i dina uppgifter nedan så kommer en av våra fönstermontörer att kontakta dig inom kort.

Vad säger våra kunder om oss?

M
Vi har anlitat Magnus Östlund två gånger, till stort altanbygge och till renovering av källarrum. Vid båda jobben har vi imponerats av Magnus flexibilitet, snabbhet och mycket goda utförande. Pris och tillgänglighet är också något som vi ser som stor anledning till att anlita PTM Bygger.
Matilda Björkbacka