Kostnad för dörr- & fönsterbyte i Edsbyn?

Fönster med dåliga isoleringsegenskaper bidrar till ett sämre inomhusklimat men också till högre uppvärmningskostnader. Då du vill utföra ett fönsterbyte i Edsbyn kan du vända dig till oss som har yrkesutbildade och erfarna snickare som är specialister på fönsterbyte och dörrbyte.

När man äger en fastighet så krävs det att man mellan varven utför underhåll av sin fastighet med jämna mellanrum som exempelvis måla om huset. Då brukar man normalt även passa på att skrapa och måla om fastighetens fönster. Med tiden kommer väder och vind bidra till att fönstret kommer att tappa sina isolerande egenskaper. Det går förvisso att försöka täta fönstren i viss mån själv men till slut så går det inte längre att få tätt och då kommer det leda till ett sämre inomhusklimat. Fönstren kommer att släppa in kall luft, som dessutom sjunker till golvet och gör golven kalla. Dessutom kommer den varma inomhusluften att sippra ut, vilket gör att uppvärmningskostnaderna ökar. När dina fönster inte längre håller tätt kan du kontakta oss på PTM-Bygger för att få hjälp med ett fönsterbyte i Edsbyn.

 

Kostnad för att byta fönster och dörrar

Hur mycket det kostar att byta fönster beror på flera olika faktorer som exempelvis vilka fönster du vill byta till, hur många fönster som din fastighet har och hur förutsättningarna är för fönsterbytet. Om du väljer ett prisvärt fönster med goda isoleringsegenskaper och som inte kräver framtida underhåll kommer du dessutom att kunna spara in en del pengar över tid. Detta för att du slipper kostnader för underhåll av fönster samtidigt som du även minskar fastighetens uppvärmningskostnader. För att få ett exakt pris för ditt fönsterbyte i Edsbyn kan du kontakta oss för ett erhålla ett prisförslag.

 

Välja fönster

När du ska byta fönster är det vanligast att de flesta vill installera samma typ av fönster som fanns innan. Dock finns det idag flera alternativ att välja mellan, utöver träfönster, som exempelvis PVC-fönster och aluminiumfönster. PVC-fönster är tillverkade i plast och har både en lång livslängd och bra värmeisoleringsegenskaper. Plastfönster finns i många olika modeller så att det går att välja ett fönster som är mycket likt ett träfönster. Dessutom är plastfönster billigare att köpa än träfönster, och aluminiumfönster som är dyrast, och är även helt underhållsfria. Det innebär att du slipper alla underhållskostnader för fönstren i framtiden. Aluminiumfönster är mycket tåliga och dessutom har de ett exklusivt utseende men med tanke på priset är det främst företag som väljer att installera denna typ av fönster på exempelvis ett kontor.

 

ROT-avdrag vid fönsterbyte i Edsbyn

När du utför ett fönsterbyte i Edsbyn har du möjlighet att göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader, ett så kallat ROT-avdrag. Det innebär att du kan få 30 % av kostnaden för vårt arbete tillbaka, upp till totalt 50 000 kronor. För att kunna använda skatteavdraget krävs det att du äger fastigheten, är myndig och har betalat in motsvarande belopp i skatt. Vi uppfyller alla krav för att du ska kunna använda dig av ROT-avdrag och kan dessutom erbjuda dig avdraget redan på fakturan så du slipper ligga ute med pengarna.

 

Boka gratis hembesök

PTM-Bygger kan erbjuda dig byggtjänster och fönsterbyte i Edsbyn till konkurrenskraftiga priser. Våra snickare innehar yrkesbevis och har dessutom en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi alltid utför arbetet med ett perfekt resultat. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett gratis hembesök så att vi kan inspektera dina fönster och lämna tips och råd för dina nya, utan att du förbinder dig för något.