Vi utför fönsterbyten i Söderhamn med kvalité & kompetens

Planerar du att utföra ett fönsterbyte i Söderhamn kan du med varm hand vända dig till oss som är ett företag som är specialister på fönster och dörrar. Våra yrkesutbildade snickare har en stor kunskap kring fönster vilket borgar för att vi genomför ditt fönsterbyte med ett proffsigt resultat.

Det är vanligt att man även passar på att byta fönster i samband med att man gör en fasadrenovering eller en totalrenovering av sin bostad. Genom att byta fönster får man ett bättre inomhusklimat, vilket framför allt märks påtagligt under de kallare årstiderna. Fönster som släpper ut värmen och in kylan bidrar till att det blir kallare i bostaden samtidigt som energikostnaderna ökar för uppvärmningen. När du ska utföra ett fönsterbyte i Söderhamn kan du kontakta oss på PTM Bygger som har utbildade snickare och en lång erfarenhet av byggarbeten, snickerier och fönsterbyte i Edsbyn.

 

Att utföra ett fönsterbyte i Söderhamn

När du ska byta fönster i Söderhamn behöver du först planera ditt byte. Du behöver bland annat välja vilken typ av fönster som du ska byta till då det numera finns flera alternativ till de gamla träfönstren. Du behöver också fundera igenom vilket typ av glas som du vill montera in i dina nya fönster. Utöver det behöver du också bestämma om du ska utföra arbetet själv, vilket kräver en viss kunskap men framför allt noggrannhet, vilket man oftast får genom erfarenhet. Ett fönster som monteras fel kan förlora sina isolerande egenskaper men också riskera att släppa igenom fukt in i bostaden, med de konsekvenser detta kan innebära.

 

Anlita en fönstermontör

När du anlitar en fönstermontör för ditt fönsterbyte Söderhamn kan du vara säker på att du får arbetet utfört med högsta precision, noggrannhet och med ett perfekt resultat. Detta gör att fönstren kommer att ha optimala isoleringsegenskaper men också sitter säkert vilket ger fönstren en lång livslängd. När du anlitar PTM Bygger då ska byta fönster får du en skräddarsydd leverans där vi lyssnar på dina önskemål, bidrar med rådgivning kring dina nya fönster och även ser till att du efter leverans är 100 % nöjd innan vi fakturerar. Dessutom får du garantier på ditt fönsterbyte så att du kan känna dig trygg även efter att bytet är klart.

 

Dra av 30 % av våra arbetskostnader

Som privatperson har du också möjlighet att använda dig av ROT-avdrag i samband med att du ska byta fönster. ROT-avdrag innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 30 % av våra arbetskostnader, på upp till totalt 50 000 kronor. För att du ska kunna använda dig av ROT-avdrag krävs det att du äger fastigheten, är myndig och att du har betalat i minst samma belopp i skatt. Vi uppfyller de krav Skatteverket ställer på leverantören för att du ska kunna använda skatteavdraget. Vi kan också göra avdraget direkt på fakturan så att du inte behöver ligga ute med pengarna. Då slipper du dessutom all administration och istället tar vi över kommunikationen med Skatteverket.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är välkommen att kontakta oss på PTM Bygger då du vill utföra ett fönsterbyte. Vi har utbildade snickare med yrkesbevis och som har en lång erfarenhet inom byggbranschen. Vi utför alla typer av byggtjänster som bland annat snickerier, byggnationer, fasadbyte, altanbyggen och fönsterbyte i Edsbyn. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan besiktiga dina gamla fönster och förutsättningarna för ett fönsterbyte. Då kan du samtidigt ställa frågor och få rådgivning kring fönster, utan att du förbinder dig för något.