Fasadbyte

Fasadbyte

De flesta fasader för småhus består av träpaneler som ger huset ett klassiskt utseende. Träfasader är tåliga och har en lång livslängd, under förutsättning att de underhålls löpande. En träfasad behöver skrapas, tvättas och målas om vart 10-15 år, under normala förhållanden. Bor man dock i ett utsatt område där träfasaden ofta utsätts för påfrestning i form av vind, regn, kraftig kyla eller att man bor nära havskusten kan man behöva underhålla huset så ofta som vart 6:e år. När en fasad utsätts för röta, mögel eller har blivit undermåligt renoverat kan det krävas att du behöver utföra ett fasadbyte.

 

Anlita oss för ditt fasadbyte

PTM Bygger kan erbjuda dig ett flertal olika byggtjänster som bland annat fasadbyte, snickerier och fönsterbyte i Edsbyn. Våra skickliga snickare har en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att du får arbetet med ditt fasadbyte utfört med högsta kvalitet. Vi uppfyller också alla krav för att du ska kunna använda dig av ROT-avdraget. Det betyder att du kan göra ett skatteavdrag på 30 procent av våra arbetskostnader. Vi kan göra avdraget direkt på fakturan och tar samtidigt över all administration. Du kan kontakta oss för att erhålla information om hur vi kan hjälpa dig med fasadbyte. Du kan också boka ett gratis hembesök där vi kan inspektera din fasad och sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfri kontroll & offert av dina fönster!

Planerar du att byta fönster? Vi utför hembesök för att få en större förståelse för dina planer och lämna offert och rekommendationer efter dina behov. Fyll gärna i dina uppgifter nedan så kommer en av våra fönstermontörer att kontakta dig inom kort.